Leder-info.nl

Uit Leder-info.nl

Ga naar: navigatie, zoeken

Leer omgeeft ieder mens in het dagelijks leven. Het is een duurzaam en natuurlijk natuurproduct. Er is geen huishouden waar tenminste niet één product gemaakt is van leer en meestal is dat nog veel meer. Autoleer, meubelleer (leren banken, leren stoelen), leren tassen, leren koffers, leren portemonnees, kledingleer (leren broek, leren jassen, motorsport pakken, leren handschoenen, schoenleer, leren laarzen, leren riemen), leren ballen, leren riemen, zadelleer. Bijna iedereen heeft leer om zich heen, is het niet direct op het lichaam dan heeft men het wel in zijn directe omgeving. Ook in vliegtuigen, hotels en wachtruimtes, zit men vaak op het natuurlijke product leer.

Met leer zijn veel voor ons bekende begrippen verbonden, maar de meeste begrippen kunnen niet duidelijk afgebakend worden. Glad leer, suède, aniline leer, huiden, bont, etc.


Handtasche-Kroko-0001.jpg Autoleder-0001.jpg Griff-geflochten-0001.jpg Kuhfell-0001.jpg Tasche-Japan-0001.jpg Ochsenfrosch-0001.jpg Straussenleder-0001.jpg


Deze encyclopedie geeft veel nuttige informatie, het verduidelijkt de mist dat rond het thema leer hangt. Met duidelijke illustraties en voorzien van filmbeelden wordt de informatie op een begrijpelijke manier uitgelegd.


U kunt:


Heeft u vragen, gebruik dan de zoekbox aan de linkerkant van deze pagina.

Als u een begrip niet kunt vinden of heeft u een interessante bijdrage, dan zijn we blij dat dergelijke suggesties. Stuur dan een e-mail naar (info@colourlock.nl).

De inhoud van deze encyclopedie mag u gerust voor privé doeleinden gebruiken. Om voor commerciële doeleinden gebruik te mogen maken van de inhoud, foto's of video's van deze site dient u vooraf schriftelijk toestemming te vragen (info@colourlock.nl).Video's over: Leer - Het kleuren, perforeren, ponsen, beschrijven, stempelen en lasersnijden van leer.

Persoonlijke instellingen